Ob zaključku leta 2017 in skok v 2018!

Ob zaključku leta 2017 in skok v 2018!

V zadnjih dneh veliko razmišljam o tem, kakšno je bilo leto 2017. Ampak ISKRENO – ne želim delati zaključkov, saj verjamem, da imamo v vsakem letu tako lepe kot manj lepe trenutke. Na področju razvoja moje blagovne znamke Ne.Ja Art lahko s ponosom povem, da je bilo tole leto zelo plodno. Znamka počasi raste in je vedno bolj prepoznavna. Nastajajo novi izdelki, ki so še bolj kvalitetni in privlačni. Dobila sem ogromno novih sledilcev in občudovalcev. Spoznala sem veliko čudovitih oseb, soustvarjalcev in somišljenikov, ki se podajajo na svojo pot ali že stopajo po njej. Sklenila sem številna dobra sodelovanja, ki bodo – verjamem – tudi v prihodnje uspešna. In res sem iskreno hvaležna za vsa nova poznanstva in pristna prijateljstva, ki so se v zadnjih mesecih stkala med nami.

Na drugi strani pa je bilo v tem času ogromno neprespanih noči, odrekanja, dilem, slabe volje in tiste grozne slabe vesti, ko naj bi se igrala s svojim otrokom, pa sem morala vmes nujno urediti podrobnosti glede naročila, spisati račun, odgovoriti na sporočilo. Ampak… ustvarjanje je moja strast. Zaradi tega večkrat bedim pozno v noč in zjutraj vstanem vsa vzhičena zaradi novih idej, ki jih želim čim prej udejanjiti. Ustvarjam zase, ker me to neizmerno veseli. In ja, ustvarjam tudi za vas, za vaša občudovanja in nasmeške, ki vam jih moji izdelki privabijo na obraz. Zato gre na tem mestu zahvala tudi vam, drage moje stranke. Hvala vam, vsem in vsakemu posebej, za spodbudne besede, pohvalo, tudi kritiko. Na tem mestu pa sem hvaležna tudi za zdravje, prijatelje in mojo družino.

Ker smo že dobro zakorakali v leto 2018 in sama trenutno še kar uspešno krmarim na treh frontah, naj zaključim ta retrospektivni pogled. Obljubim, da se bom tudi v prihodnje trudila, da boste zadovoljni z mojimi izdelki. Vam, dragi moji, pa želim čim bolj poslovno uspešno, plodno, noro, igrivo, zabavno, z malo bridkosti in veliko sladkosti, polno smeha in ljubezni, magično v vseh pogledih, ter preprosto SREČNO leto 2018!

vaša Jerneja

Deli
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial