Kdo stoji za fotografijami nakita Ne.Ja Art?

Kdo stoji za fotografijami nakita Ne.Ja Art?

Včasih se nam zdijo kakšne stvari tako nepomembne in kakšni dogodki tako nevredni omembe. Ampak temu večkrat ni tako. Če se zazremo globlje, vidimo, da so pravzaprav nekateri drobni trenutki tisti, ki definirajo naš obstoj.

Danes bom izpostavila osebo, ki skrbi za to, da je nakit blagovne znamke Ne.Ja Art kar najlepše predstavljen, da so vidni vsi detajli in barvne kombinacije, ki jih amaterski fotografi težko ujamemo v svoj objektiv. In to je fotografinja Nives Brelih.

In kdo je pravzaprav Nives? Je preprosto oseba, ki se dotakne tvojega srca, ne samo s fotografijo, ampak tudi z neizmerno energijo, s katero opravlja svoje delo. Je izjemno delovna, profesionalna, perfekcionistka, iskrena in ČLOVEK z veliko začetnico. Zdi se mi, da jo poznam že celo življenje ali vsaj večino svojega življenja, a sva se spoznali šele pred slabim letom dni, na Sturtup vikendu Ferfl, ki ga prireja Zavod Cene Štupar – Dplac. Srečali sva se zadnji dan ob prihodu. Glede na to, da je bilo – med vsaj 100 prijavljenimi in ob izredno natrpanem urniku – težko spregovoriti s kom več kot stavek ali dva, je bilo najino srečanje pravzaprav srečno naključje. Ker sem v zadnjih nekaj mesecih začela aktivno delati na promociji svoje blagovne znamke, se udeleževati različnih dogodkov (tudi dogodka 500 podjetnic 5. aprila 2017), spoznavati nove ljudi ter se povezovati za izvedbo skupnih projektov, sem potrebovala poslovno fotografijo. In Nives mi je takoj ponudila svoje storitve. Najino poslovno sodelovanje se je nadaljevalo v okviru predstavitve kolekcije Spring, ko je nakit fotografirala na različnih ženskah, zaradi česar je zažarel v vsej svoji luči. Tako si stranke lahko pač lažje predstavljajo dejansko velikost prstana ali uhanov, dolžino ogrlice, …

Za nama je kar nekaj skupnih projektov in upam, da bova tudi v prihodnje uspešno sodelovali.

Če potrebujete poslovno fotografijo, družinski portret, ujete poročne spomine, jo toplo priporočam. Več njenih fotografij si lahko ogledate na njeni spletni strani www.nivesbrelihphotography.si/.

Deli
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial