Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

Če sem povsem iskrena, zime ne maram kaj preveč. Zaradi mraza, ki včasih zareže prav do kosti. Zaradi sivih in meglenih dni, predvsem tukaj v ljubljanski kotlini, kjer se včasih zdi, da si je sonce vzelo trimesečni dopust, saj komaj pokuka izza oblakov. Zime ne maram tudi zaradi plundre na cesti, zaradi rosnih očal in nepraktičnih škornjev, pikajočih šalov in svojeglavih dežnikov. Ter zaradi depresivnih ljudi, ki tako kot jaz komaj čakajo pomlad, ko nas toplo sonce nežno poboža po obrazu, rahel vetrič pa nam ljubko kuštra lase. Ko nam zastane dih ob pogledu na cvetoče magnolije. In ta čudoviti vonj dišečih hijacint! Vse se prebuja, obnavlja, dobiva novo obliko. Pomlad predstavlja novo rojstvo, preobrazbo, nove začetke in nova spoznanja. Najbrž mi je tudi zaradi tega ta letni čas tako ljub.

Kolekcija nakita Spring z motivi prebujajoče se narave, cvetočih rož, metuljev in ptic prinaša pravo pomladno svežino. Zaznamujejo jo živopisane prelivajoče se barve ter opazne, nekoliko bolj robustne oblike, znotraj katerih najdemo prstane, ogrlice in uhane. Zanjo je značilno tudi prepletanje različnih tekstur in vzorcev ter poseben učinek, ustvarjen z akrilnimi barvami.

Prvi kosi nakita iz te kolekcije so nastali v mesecu marcu 2017, čisto na začetku pomladi, kmalu zatem pa so nastale spodnje fotografije. V vlogi modela se je fantastično znašla Maja Račič, fotografinja Nives Brelih pa je svoje delo opravila več kot odlično!

5343 - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

5323 1 - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

5271 - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

5231 - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

5210x - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

27046799 10216011375063957 83908830 o - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

5427 1440x960 - Cvetke, metulji in kolekcija nakita Spring

Ste za to, da kolekcijo spomladi ponovimo?

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial