Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

Najprej moram priznati, da sem izjemno počaščena, da je bila moja kolekcija nakita Spring tako lepo sprejeta. Tudi meni je izjemno všeč, sploh robustna oblika ogrlice. Zaradi posebnih oblik in živahnih prelivajočih se barvnih tonov, ki so značilne za pomlad (zelena, oranžna, rumena, rdeča in roza) je nakit iz kolekcije Spring namenjen prav vsem ženskam; na eni strani ženskam, ki si želijo biti atraktivne, drzne in tako izstopati iz povprečja, ter na drugi damam, ki želijo svoj preprosti način oblačenja popestriti s prav posebnim kosom nakita.

Čudovito simfonijo barv cvetoče pomladi (španskega bezga in regrata) ter mojega nakita je v svoj objektiv uspela ujeti izvrstna fotografinja Nives Brelih. Victoria Echagüe Ferrero in Tea Menih pa sta dokazali, da obvladata koketiranje s kamero.

5542 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

5536 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

6684 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

9883 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

9912 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

9970 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

9827 - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

Kljub temu, da turkizna barva ni ravno barva pomladi, pa je tale kombinacija s svetlo zeleno res fantastična. Se strinjate, da je tole res TOP izbira?

Pa še ena čudovita kombinacija turkizne in barve španskega bezga. Tokrat se je v vlogi modela znašla Petra Kos Fakin, ki šiva čudovite nahrbtnike.

18553917 10213760425991637 52681946 o - Španski bezeg, regrat in kolekcija nakita Spring

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial