O meni

Ne verjamem v usodo, ampak menim, da imamo sami v rokah platno in škarje, s katerimi krojimo in usmerjamo svoje življenje. Sreča ni nekaj samoumevnega, niti ni potrebno zanjo vsakodnevno garati in se odrekati. Sreča so ljudje okrog nas. Tisti, ki jih imamo radi. In sreča je delati tisto, v čemer resnično uživamo. ♥

Ime mi je Jerneja. Po izobrazbi sem magistrica politologije, po srcu pa ustvarjalka. Sem tudi glasbenica. Perfekcionistka. Ljubiteljica fotografije in turške kave (slednje bi lahko spila na hektolitre). Skrbna mamica navihanemu fantku. Motivatorka. Delovna. Iskrena. Razumevajoča. Trmasta bikica. Zvesta in izjemno čustvena oseba, zaljubljena v življenje.

Kljub temu, da je trenutno moj vsakdanjik prežet z izpadi trme in izbruhi histerije, postavljanjem meja, radovednostjo, spoznavanjem vsega novega ter z vsemi sladkostmi, ki jih prinese materinstvo, lahko z gotovostjo trdim, da je biti mama moje poslanstvo. Z rojstvom sina sem začutila, da sem na nek način ponovno zaživela, vzcvetela, razprla krila. In če se sedaj ozrem v preteklost, se mi zdi tako daleč.

Ljubezen do umetnosti in ustvarjanja gojim že od majhnih nog. Dolgo časa je bila moja največja ljubezen glasba (8 let sem igrala klavir), vedno pa me je navduševalo tudi ustvarjanje različnih dekorativnih izdelkov iz materialov kot so papir, karton, filc, blago, modelirne mase in drugo. To je bila moja sprostitev. In tisti fantastični občutek, ko izpod tvojih rok nastane nekaj lepega! Neprecenljivo! Moje prvo srečanje s polimerno glino je bilo čisto naključno in ob prvih poskusih si vsekakor nisem predstavljala, da bo navdušenje nad to »čudežno« snovjo preraslo v zasvojenost in rojstvo blagovne znamke Ne.Ja Art, ki je sedaj prepoznavna po barvitem nakitu drznih in atraktivnih oblik. Ampak… po neštetih urah testiranja, zavrženih polizdelkih, preizkušanju različnih tehnik in nenazadnje tudi kopici spodbudnih besed in pohval mojih strank, je bil to povsem logičen korak.

Moj vsakdanjik je tako vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino. Ugotovila sem, da je pravzaprav ustvarjanje poleg materinstva tisto, kar me res osrečuje in osmišlja moje življenje. V moji ustvarjalni delavnici nastaja nakit, različni modni dodatki in dekorativni izdelki za dom. Vsak kos je izdelan premišljeno, natančno in skrbno, z veliko ljubezni in pozitivne energije ter kančkom igrive domišljije. Z namenom, da vam pričara nasmeh na obraz!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial