Vzorec čipke vs. vzorec zebre

Vzorec čipke vs. vzorec zebre

Živalski vzorci (leopardji, zebrin, kačji itd…) so v svetu mode trenutno izjemno priljubljeni, modi pa vedno sledi tudi notranji dizajn. Moram priznati, da me od vseh živalskih vzorcev še najbolj privlači vzorec zebrinih prog, ki ga lahko kombiniram z vsemi kosi oblačil. Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna.

Izdelave zebrinega vzorca sem se lotila že čisto na začetku svoje ustvarjalne poti s polimerno maso. Takrat sem zebrine proge naredila ročno z zlaganjem bele in črne polimerne mase, tokrat pa sem se lotila tehnike »silk screen«, in če sem čisto iskrena, vse skupaj izgleda fantastično.

Prav tako brezčasen je vzorec čipke in najbolj znana pri nas je seveda »idrijska čipka«. Čipke se v veliki meri uporabljajo za svečana oblačila, vse več pa se pojavljajo tudi v vsakdanji modi in v kombinaciji z različnimi materiali. Sama – moram priznati – nimam tiste črne romantične čipkaste oblekice, ki jo ima v omari večina žensk, sem pa vzorec čipke prenesla na nakit.

Spodaj si lahko ogledate nekaj najnovejših kosov nakita. Se pa res ne morem odločiti, kateri vzorec mi je bolj všeč: vzorec čipke ali vzorec zebre. Kaj menite vi?

011 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

041 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

003 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

043 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

046 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

016 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

018 - Vzorec čipke vs. vzorec zebre

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial